Briefje voor…

…Briefje voor…

De chagrijnige mensen.. Ik liep weer eens door de stad en wat ik allemaal zie aan chagrijnige rot koppen is haast niet te geloven.. Even een briefje sturen dacht ik zo..

De HakkendragersGisteravond was ik gezellig aan het stappen in de stad.. Daar zag ik een clubje dames goed opmaakt en alles en met beste naaldhakken door de stad heen lopen, toch maar even uitleggen in dit briefje hoe ik daar over denk..

De Vrouw Onvriendelijke ManVandaag waren mijn collega’s weer eens lekker bezig met zeiken over het vrouwelijk geslacht.. voor hun deze brief..

De stoere bijrijderIk zat vandaag in onze werkbus op weg naar huis. We waren op een rotonde en ik kon met alle tijd in een andere bus kijken. In de die bus zat de bijrijder op een hele stoere manier… voor hem en andere deze brief.

De GelderlanderDe Gelderlander weer in actie. Ze hadden vandaag (24-02-11) weer eens een voorpagina waarvan ik dacht.. juist, Boeiend!

PlayersDeze brief is voor een persoon die met iedereen het bed in duikt.

Jongen van 16 – Vandaag heeft mijn collega gezien hoe een jongen van rond de 16 een oudere man omver fietste. Waarbij deze jongeman nog een grote mond had tegen de man omdat hij volgens hem niet uit keek, voor hem deze brief…

of gebruik ’t submenu boven bij het menu

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s