Wow!! I feel good!!

Wat een geweldig gevoel is het toch. Luisteren naar swingende muziek waarbij je lichaam vanzelf in beweging komt en dat je denk wat gebeurt er nu maar je krijg geen spijt want je hebt plezier!

“Dansen Dansen op de vulkaan” Dit nummer kennen we allemaal toch wel, en dit is ook simpel een feit. Overal kan je dansen en als je iemand bent als ik doe je dat dus ook gewoon overal. Op straat – in een winkel – op je werk en zeker in de kroeg… waarom? Omdat het kan! Dansen is gezond, ook al doe je de wals of lekker gek doen op de shuffle wat mijn favoriet is en wat kan jou het schelen wat anderen denken? Plezier maken mag toch gewoon? Meeste kijken op de manier van…: Zie hem daar eens staan daar boven op de trap dansend en alles met z’n big smile, heeft hij niks beters te doen? – Nee! Op dat moment niet en heb ik zin om te dansen! Sommige kijken van…:  Dat lijkt me wel vet en wil eigenlijk wel mee doen maar durf niet zo… En dat mensen, vind ik jammer

Net zo jammer dat jij nu lezer denkt wat is dat voor druk voorstuk, ja en? Mij een zorg… Had er wel plezier in om dat zo te schrijven op ’t zelfde manier dat ik plezier heb om los te gaan waar dan ook. Iets wat iedereen eigenlijk zou moeten doen. Je word misschien wel snel voor gek verklaard maar nou en. Dan ben je maar gek maar laat mij deze vraag stellen: Is iedereen die plezier maakt gek!? Natuurlijk niet! Maar iets doen wat een ander of in ons volks mond “een normaal mens” niet snel zou doen ben je automatisch gek… Nou, dan zou je eens in onze kroeg moeten kijken op de zaterdag na 3 uur. Dan word ieder normaal mens zo gestoord als een doorgedraaide mafkees uit een gesticht!
Doe lekker normaal doe je al gek genoeg… Sorry, maar dansen midden in de C&A tussen de broeken en shirts vind ik normaal!! Bam!!

Advertenties

2 Reacties op “Wow!! I feel good!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s