Here we go again…

Maandag altijd het zelfde gezeik! Opstaan naar een lang vermoeid weekend, terug in die routine wat werken, eten en slapen heet en met een beetje mazzel heb je nog een beetje sociaal contact wat hopelijk niet naar de klote is door je chagrijnige bui wat je op je werk hebt opgelopen door omstandigheden.

Dit zal waarschijnlijk nooit anders worden voor mij, heb altijd moeite met de maandag en de ene keer is het lastiger dan de andere keer. Ligt er puur aan wat er in ’t weekend gebeurd is en hoeveel je geslapen hebt – heb ’t natuurlijk wel over de mensen die het weekend gebruiken om flink door te zakken – dan moet weer vroeg opstaan om weer naar je werk te gaan met je weekend in je gedachten. Met die gedachten bepaald hoe jouw maandag eruit gaat zien.
– Was ’t een goed weekend dan sta je daar op je werk wankelend met een ontiegelijke grote grijns op je smoel dat iedereen eigenlijk al weet dat jouw weekend geslaagd was.
-Was je weekend uitgelopen op een drama, dan kunnen je collega’s beter niet in de buurt komen als hun wel normaal de maandag door willen komen, anders kunnen ze verwachten om goed door je afgezeken te worden omdat je nu echt een emotioneel wrak bent en alles laat je koud.

Ach ja, die maandag… die gehate maandag. Dat is echt voor een reden, die maandag wat iedereen hoopt dat het snel dinsdag mag worden en alles maar snel weer vergeet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s