Op Vakantie

Kijk mij eens op vakantie gaan… en iedereen moet het weten. Hyves op de wiewatwaar met grote verhalen waar en wanneer en vergeet zeker facebook niet om daar te melden waar je gaat stappen. Iedereen zal je zeker de beste wensen op je vakantie en de versier toer. Ze zwaaien je uit en zullen je na je vakantie weer met liefde binnen halen om al je verhalen te lezen op uiteraard facebook en Hyves want elkaar zo in de ogen kijken zit er vaak niet echt meer bij.
Wat sommige niet echt door hebben is wanneer je je profiel niet echt goed heb afgeschermd voor buitenstaande dan kunnen ook de mensen je status lezen wat je liever niet hebt dat ze die lezen. Komt maar zelden voor maar ook de insluipers speuren de networkingsites af om zo te ontdekken wie of wat op vakantie is om zo even gratis te winkelen in een mooi leegstaand huis omdat de bewoners toch weg zijn met vakantie voor een week of 2 wat ze dan weten door je profielsite…
Wil niemand bang maken maar zorg ervoor dat alles goed is afgeschermd of post er gewoon niks over. De kans is klein maar voorzichtigheid is zeker geboden.

Voor iedereen een goede vakantie!

Advertenties

2 Reacties op “Op Vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s