Feestje?!

Ik was dus uitgenodigd op een tuinfeestje… Ieder geval zo werd dat tegen mij gezegd. Dus ik in een gekke bui op de trein en dat richting Enschede.

Feestje zegt ze, je kon er gerust Feest tegen zeggen! Af en aan rond 150 studenten en vrienden wat aan het dollen en dansen waren op de muziek. Wat een avond! Één en al gezelligheid en aanspraak genoeg. Iedereen kende iedereen en de vreemde onder ons werden zo in de gesprekken toe gevoegd als of ze de ander al tijden kennen. De drank was goed aanwezig maar toch De minpunt van de avond… Grolsch! What the..!! Kom op jongens, ik weet goed dat het Enschede is maar je kan tenminste toch wel voor meerdere soorten bier verzorgen, ook al is het maar 2 kratjes maar alleen Grolsch verzorgen is toch wel een sterke minpunt! Ik ben bijvoorbeeld geen Grolsch drinker, ik krijg daar namelijk een kater van waar je U en amen tegen kan zeggen en weet nog wel meer voorbeelden hoe mijn kater was maar laat ik daar maar niet verder op in gaan. Dus jah, ik werd de volgende dag wakker met een beste kater en de andere konden er aardig om lachen, geef ze ook geen ongelijk want ik zou geheid het zelfde gedaan. Ik weet niet precies hoeveel kratten ze hadden ingeslagen maar aangezien er meer mensen kwamen dan gerekend was het bier op rond een uur of 1. Studenten hebben daar een simpele oplossing voor om gewoon bij een andere studenten huis bier te scoren om dat vervolgens weer terug te leveren. Kort om, er is véél bier gedronken!
Maar goed, het Feest… Goed geregeld allemaal, ruimte genoeg voor het volk te vestigen. Drank en eten aanwezig en de muziek werd verzorgd door een studenten band (hoe kan ’t ook anders) maar dat viel me toch wel iets tegen. Iets veel om eerlijk te zijn. De zanger had een te hoge stem waardoor de nummers die ze coveren niet al te goed uitkwam. Het geluid had er natuurlijk ook wel wat mee te maken want dat was ook al niet al best maar goed, wanneer er drank is… is de rest niet meer zo belangrijk dus ook al met deze band was de sfeer al goed genoeg.
Natuurlijk met zo’n feest is het resultaat een enorme bende, en hier heb ik dat nog goed zachtjes uitgedrukt. Overal lege bier- en wijnflessen en andere rotzooi wat nogal overal rond lag. Het duurde ons dan ook een dik 2 uur om alles weer opgeruimd te krijgen. Al om al was dit feest zeker geslaagd, alleen dat bier wat er beschikbaar was… pfft, te erg maar goed, op het eind hebben we allemaal de zelfde motto…

!!Bier is Bier!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s