Bin Gepakt

Het is eindelijk zo ver… de nummer 1 terrorist is dan eindelijk gevonden! Gevonden en onder commando gedood, dat ze hem de kogel hebben gegeven in plaats van het gerecht vind ik dan wat minder. Maar ik ben er niet minder blij om. Integendeel! Zijn bestaan op deze wereld was al ontzegt en dat is dan ook bij deze uitgevoerd door de US.
Obama heeft het bevel zelf uitgevoerd zoals een echte leider, daarop alleen al mogen de burgers van de Verenigde Staten al trots op zijn. Sinds hij op Office zit heeft hij al veel punten bereikt wat alleen maar goed is voor de US maar het doden van BinLaden is dan wel het kersje op het toetje.

Nu de andere kant…
Wat nu? Dat is waar ik aan denk sinds het nieuws. Wat voor vergelding zullen we krijgen? Neem aan dat al-Qaeda dit niet zo maar laat zitten, denk eerder dat de vraag is hoe lang zal het nog duren dat we een ‘tegen actie’ krijgen. Hoeveel burgers zullen er vallen en waar zal dit plaats vinden. Natuurlijk heeft terrorisme een flinke klap gehad maar zoals elders eens gezegd is:”Terrorisme is een monster met meerdere koppen” Ook al is BinLaden vermoord, er is vast wel iemand die zijn plek in neemt en wraakt op zijn dood. Daar is waar mijn angst een beetje in schuilt, misschien is Nederland wel de lul en krijgen een lesje dat onze hulp aan de US zijn kosten mee draagt. Hoop dat dit niet het geval is en natuurlijk als er een tegenactie komt dat dit gestopt word voordat het uitgevoerd kan worden.

Kan het toch niet laten om mijn felicitaties te geven aan President Barack Obama voor deze overwinnen.. maar meneer de president
You have won this battle, but the war isn’t over yet!

Advertenties

2 Reacties op “Bin Gepakt

  1. Wie zch in de feiten van 11 sept heeft verdiept weet dat de VS zelf 11 sept in scene heeft gezet.
    Dat de VS geen proces wilde was al bekend, Bush verwierp het aanbod van de Taliban Bin Laden in een Islamitisch land te laten berechten.
    Het is verwonderlijk hoe kritiekloos de meeste mensen propaganda slikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s