Briefje voor… Players

Deze brief is voor een persoon die met iedereen het bed in duikt.

Hey hallo,

Niet dat het mij wat aan gaat maar ik vroeg mij af waarom? Is er dan niemand die je lief is en zie je iedereen maar als een speeltje? Word je er nu niet eens moe van en tij word dat je eens op zoek gaat naar de zo gezegde ware? Lijkt me namelijk sterk dat je er telkens weer van geniet. Of geniet je juist van de jacht? Dat zal dan wel de kick zijn want een andere reden zie ik niet echt.
Alleen wil ik je er wel op wijzen dat je niet zomaar iedereen kan pakken. Ok, het kan wel maar met een beetje normen en waarden weet je gewoon dat het niet kan toch? Hou eens in gedachten hoe de ander zich zou voelen, of tref je juist de gene aan die ook met iedereen naar bed gaat? In dat geval kan je maar beter oppassen, voor je het weet heb je wat te pakken wat met een pijnstiller niet over gaat. Neem aan dat je dáár niet op zit te wachten. GGD zal je er ook zeker op wijzen dat hoe je op ongezonde wijze met sex omgaat het zeker nogmaals fout kan gaan en er sommige complicaties aan vast zullen zitten.
Bij sommige ziektes is de kans dat je onvruchtbaar kan worden en een kans dat er symptomen voorkomen van impotentie. Dat kan je vast niet gebruiken want impotentie neemt ook de jacht van af en wat moet je dan? Juist, Niks! Wees verstandig en doe het eens rustig aan, zoek een persoon waar je gelukkig mee kan worden en praat over hoe je bent. Misschien heb je mazzel en word je sex leven erg interessant met één persoon… of je hebt pech, en je word er uitgekickt omdat je een player bent. Niet getreurd, je kan nog altijd terug vallen op je oude manier van leven, alsof dat wat is…

Met Vriendelijke Groet,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s