PC = Vrouwelijk..?

Yeah!! Laten we eens de PC vergelijken met de bijzondere wezen de Vrouw!
Ik krijg geregeld commentaar waarom ik over een computer praat ik als ik ’t benoem met “haar” of andere toewijzingen dat ik het als een vrouw zie. Als je er simpel over na denkt zit er wel een kern van waarheid in.

Computers moet je wel op een manier behandelen dat het goed blijf draaien. Met name updaten van de software en hardware. Wanneer je dit laat zitten en de onderhoud van de software is onder de mate gaat het uiteindelijk problemen op leveren. Kans op een virus of dat er een component kapot gaat word dan groter met de dag. Soms valt het nog wel te redden zeker als het om hardware gaat maar betreft software word het soms lastiger. Soms tot zo ver dat je het compleet opnieuw moet installeren met alle toeters en bellen. Je begint dan weer van voor af aan totdat het weer mis loopt… Klinkt het al bekent?

Nu onze lieve vrouwen… Owee als je haar niet goed behandeld, god weet wat je dan op je nek haalt. Niet alleen haar maar de rest krijg je er gratis en voor niks bij. Onderhouden (upgrades) die handel, uit eten, drankje, kettingen en lekkere luchtjes. Nieuwe kleren kan wonders doen met de humeur van een lieve vrouw. Net als een PC wil je het beste van het beste dus soms moet de hardware ook maar eens een beurt hebben. Massage, beautysalons komen er dan vanzelf bij en soms tot het uiterst een facelift of een boobsjob. Als dit alles dan nog niet werkt ben je ten einde raad. Einde relatie kan dan het resultaat zijn. Je begint dan weer van voor af aan totdat het weer mis loopt… dejavu?

Na mijn idee zit er een kern van waarheid in. Natuurlijk is het niet helemaal correct maar komt zeker wel in de buurt hoe ’t in werkelijkheid in elkaar zit. Laat het wel duidelijk zijn dat elke vrouw gerespecteerd moet worden maar dat moet zeker van beide kanten komen.

Vervolg: PC = Vrouwelijk..? (Deel 2)

Advertenties

5 Reacties op “PC = Vrouwelijk..?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s