Borderline!?

Mijn mening, iedereen heeft wel een symptoom van borderline…
Zeg niet dat dit een feit is maar ben er wel sterk van overtuigd. Moet er wel bijzeggen dat er een paar symptomen zijn wat daadwerkelijk ook bij deze stoornis thuis hoort en zeker niet bij de mening wat ik heb.

Borderline heeft 9 symptomen of wat er bekent zijn. Als een persoon voldoet aan 5 van de 9 symptomen word die gene gelabeld met borderline. Wat kan betekenen op meerdere sessies bij psychiaters en andere instanties. Gezellig zo’n uurtje over jezelf praten wat een persoon met borderline niet van houd, en niet alleen dit soort mensen maar iedereen wel met een soort van persoonlijkheidsstoornis. Punt alleen is ook al houden ze er niet van toch moet het gebeuren. Niet alleen voor die persoon zelf om zijn verhaal kwijt te kunnen maar ook voor de dokter om te begrijpen wat er daadwerkelijk aan de hand is en de juiste manier te zoeken om zijn patiënt helpen. Kortom gezegd, niemand zit te wachten dat iemand word geconstateerd met Borderline…

Het leven is niet simpel maar moeilijk en voor sommige heel hard. Maar dat hoort er nu eenmaal bij en iedereen is uniek dus reageert elk ander en anders op. Hoe iedereen word bijgestaan van de geboorte tot zijn overlijden is aan de mensen om zich heen. Niemand is perfect.
Mensen met Borderline symptomen is een aantal personen wat nu iets meer aandacht vergt dan een ander maar als een goeie vriend of familielid schenk je die aandacht. Dit doe je niet omdat het moet… maar omdat je hoopt dat een ander dat ook voor jou doet mocht je ooit hulp nodig hebben. Simpele reden bestaat er niet.

Lees hier ’t volledig stuk Borderline!?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s