BAN de Piraten zenders

Voor alle geheime piraten zenders..
Tot zo ver ik weet weten jullie altijd mijn goeie humeur te verzieken met dat geluid wat jullie muziek durven te noemen. Daarin in tegen denk ik dat jullie niet eens weten wat voor muziek er gedraaid word. Vaak lullen jullie er dom doorheen met de zo genaamde groeten van smsers van een 06 nummer wat zal en moet geroepen worden elke 2 minuten. Samen met de galm die uit de radio’s komen wanneer jullie praten, wat je praten kan noemen.. de helft is vaak niet te verstaan en ’t onderwerp de groetjes van is alles behalve interessant. Je zou zeggen dat jullie als piraat meer doen met muziek dan aan gepraat tussen de plaatjes door, maar denk eerder dat ’t gepraat belangrijker is dan de muziek. Dan de muziek keuze, Nederlandse muziek wat in feite niemand kent of alleen ’t refrein, daarnaast maken jullie meer kans wanneer je bekende NL nummers draaien.. Denk dat ’t alleen maar eigen vermaak is dan het vermaken van de luisteraars..

Over de luisteraars gesproken…
Hebben jullie enig idee waar jullie naar luisteren? Zal ’t vertellen… naar een domme stront boer die alleen maar wilt lullen dan jullie uiteindelijk te entertainen! Met een half orgel orkest met een galm wat hem onverstaanbaar maakt, groetjes van… hopen dat je er één van herkent zodat je weer praat stof hebt later in de kroeg? En de muziek? Lijkt me sterk dat iemand mij kan vertellen op een middag van luisteren naar dat takke herrie wie ’t zingt met welke titel. Daarnaast zijn de teksten er ook om van te huilen en zelfmoord komt met de minuut dichterbij met ’t aanluisteren van dat getangel.
Of moet het juist nederlands tallig zijn dat jullie het anders niet begrijpen? Geloof dat engels echt niet zo moeilijk is, of zijn de meeste luisteraars luisterend dyslectisch? Dat alleen nederlands door dringt in ’t begrijpend oor. Dat engels talige muziek je een afkeer geeft aan ’t begrip dat er meer talen zijn dan ons vage taaltje… Geloof me, er zijn er wel degelijk meer..
Daarnaast denk ik dat jullie er ook niet echt slimmer op worden behalve dat je weet dat boer harmsen de groeten doet aan koe Beta. Ooit gehoord van het Nieuws elk uur..? Weer bericht elk uur..? Daar word je juist wel slimmer van, maar dat zal zeker ook wel beangstigd zijn.

Ik bouw een feest wanneer alle piraten zenders uit de lucht zijn zodat wij normale mensen die naar normale muziek van deze tijd willen luisteren en interesse hebben in ’t nieuws en weer gewoon onze radio aan kunnen zetten op de zenders van tegenwoordig… Wat de piraten aan muziek brengen is waardeloze kattegejank, want zeg nu zelf.. wie wilt nu naar een songtekst luisteren zoals..: Ik eet de hele dag tomatensoep….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s