Levensles

Elke dag is een dag om te herinneren.. Als het nu goed of slecht is, er valt van elke dag wel iets te leren waar je later weer gebruik van kan maken. Je kan zeggen dat ’t iets van een levens les is met elke dag een nieuwe les. Een les waar je wijzer en behoedzamer van word. Zeker met de instelling om jezelf er beter van te maken. Beter in je schoenen, zekerder met je zelf en natuurlijk beter beschermd omdat wat je geleerd hebt niet nogmaals zo te laten verlopen.
Natuurlijk zijn er lessen waar je niet van leert. Je loopt steeds weer in ’t zelfde manier van doen, manier van geluk is altijd prima. Je zult daar niet over klagen en een ander zeker niet. Maar dan is er ook een les waar je minder gelukkig van word. Kwetsend gevoel door een periode of situatie.. Normaal moet je er van leren dat je die weg niet nogmaals moet inslaan. Wij als mens zijn nieuwsgierig en iets goed bij hart dat al snel een gedachte komt, ditmaal zal het wel anders lopen. Dat je uiteindelijk weer op de zelfde les stuit kan je jezelf wel goed voor je hoofd slaan want in feite wist je wel beter.
Levens lessen krijg je niet zomaar.. Je moet er van leren om zo jezelf sterker neer te zetten. Neer te zetten in de maatschappij en tegenover anderen. Elke les niet geleerd krijg je telkens weer terug totdat je er wel van leert…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s