Woede: Opgeladen uitbarstingen..

Soms heb je van die dagen waar je alles aan irriteert. Aan de kleinste dingen waar je normaal gesproken waarschijnlijk niet eens opvalt is op dat moment een grote drempel. De grootste irritaties wat je normaal gesproken al hebt is op dat moment het probleem waar je al je frustratie op uit gooit. Zeker als je toch wel weet dat het geen zin heeft ga je er toch vel op in en wat er uit komt denk je niet aan, je gaat daar dan weer tegen in. Waarom? Omdat het mogelijk is, je voelt je opgeladen met woede en irritaties wat er dan gewoon even uit moet. Je uitlaatpijp blaast volle toeren en je voelt je alleen iets gemakkelijker als je kan uiten over niets en alles wat er om je heen speelt.
Natuurlijk komen deze momenten niet voor niets. Vaak is er een trigger wat je ineens zo opgeladen bent. Je kan denken aan een geliefde die je verloren hebt of simpel weg een slechte dag op je werk. Daarnaast heb je waarschijnlijk al een slechte periode en wat je dan overkomt is de druppel waardoor je kompleet veranderd naar een irriterend persoon. Een persoon wat alles afkraakt, niemand kan wat goed bij jou en enige wat goed is, is wat je zelf doet.
Wat kan je er aan doen, weet ik veel… Je kan wel rekening houden met een ander om jezelf in te houden. Je mond houden op dat moment dat je alles er uit wilt blazen. Zelf van bewust zijn dat je niet goed in je vel zit en dat anderen daar echter niks aan kunnen doen. Wanneer je dat punt weet te bereiken van ’t zelfbewuste. Dan weet je er verder ook mee te handelen. Is niet alleen goed voor jezelf… maar ook voor anderen om je heen. Niet alleen zullen ze daar meer op gemak voelen, de kans dat je iemand op z’n ziel trapt word een stuk kleiner.
Woede opvliegers zijn vervelend voor iedereen… weet wanneer je er één hebt, weet er mee om te gaan.. dan weet je ook hoe je jezelf weer tot rust kan krijgen.

Being agry is an emotion… Emotions can be shut down.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s